6.5.10

Suami Maya

Selamat Malam..
aku nak tidor dah ni..
tapi laki aku gi men futsal..
so aku tidor sorg2 lagi malam nih..
laki aku ntah bila nk balik tak taw la..
tu balik confem gi lepak mapley dulu..
bini kedua dia ada kat situ kot.. rajin sgt pi..
mintak2 aku tidor dgn nyenyaknya..
sebab esok aku nak keje..
kena kejut laki aku nak pegi keje jugak..
pas tu buat sarapan..

laki aku ni mengade xmaw breakfast ala barat..
kalau ikutkan hati aku letak koko krunch dgn susu HL je..
pi keje plak nk tapaw air milo..ciss cam budak2 kot!!
pi keja sebok antar mesej kat aku..
"Lalink (darling)...I miss U already"
nak je aku balas..
"yayang salah antar mesej ke ni?"
tapi nanti dia mengamuk plak...
teros tido mapley..
aku lak tido pelok bantal je mane best..

balik keja mesti nak gi makan lai chi kang dulu..
pas tu balik umah..
mula la nk geli-geli ngn aku..
u urut i nanti i urut u plak..
padan muke gi la men lg futsal tu..
perut buncit tu xleh nk kempis dah..
jangan nak berangan ye bang...
abis aku membebel..
aku terus tido..
laki aku ckp tggu la jap...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Derr story dalam kelambu mana bleh cite kat orang...
hah!pedulik hape aku...
aku mana kawin lagi..
imiginasi aku semata-mata..
hak2 mula2 malas nak taip..tiba2 melalut plak..
layan je la..

p/s: tajuk hentry patutnya SUAMI DI ALAM MAYA...tapi dah aku suka adam aku tulis je SUAMI MAYA..kira ok la tu kan..

8 comments:

shafiq said...

semuanya dah angau adamaya..haha..


My latest entry : Aksi Kucing vs. Invisible Objects

MK Kimi said...

AYUEMAYA

ayue di alam maya...parah2...

mimi syamimi said...

oke ayue sila tdo ye sebelum merapu lbey pnjg~
hakhak...

Alynn Notnot said...

hahahah.hampir2 nk pecaya dah tadi. =.="

faizal said...

ye ye orrr je citenye..teruja sekejap masa baca..

AyuE said...

shafiq: adamaya is the best..ok

kimi: haha...biasa la tu..haha

kak mimi: suka merapu dr tido...=p

alyn: anda patot prcaya dr mula..=p

faizal: tertipukah??hehe

nazz said...

hahaha merepek jer...

rObin@ayuE said...

nazz..hobi aku mmg merepek je..=p

boyfriend