5.5.10

semua nak dibenci, apa nak jadi!!! part 2

Neh..tengah godek2 kat pesbuk tadi jumpa pulak fan page nih..

pelik betol aku Dani tu watak dalam cerita ja pon sampai ada fan page bagai..macam xdak keja lain dah..benci pon agak2 la..aku pon rasa macam nak terajang gak si Dani tu tapi lepas abis cita tu dah la..lol manusia zaman sekarang semua nak dibenci...

pujian pada faizal sebab berjaya bawak watak ni dgn baik sampai semua orang meluat...tak pepasal kena maki tiap2 hari...sabor je la..hak-haks

p/s: kan dah tak semena aku buat hentry tetengah malam buta ni...dem betol.. esok aku keja kot...tiddooooo

8 comments:

mimi syamimi said...

nak komen gak~

rsenye faizal ni b4 ni jrg kut bwk watak jht...tgk time manjalara pn watak baek je...skli jadi jahat,menjadi pulak tu kn~
hakhak...kepada peminat faizal jgn la jadik xminat plak lps tgk adamaya ni kn~

AyuE said...

hehe...tapi mmg jadik la dia belakon..

yuzi said...

hahaha macam2 la bebudak skang ni.. camni pun bole buat fan.. haha

sillyloo said...

nama pun maknusia,smua nk ikot kehendak dier baru leh puas ati

Farid Fernandez said...

"Aku tak cantik, aku jugak tak hot,comel pon tak dan blog aku ni pon buruk perangainya sebab asyik memaki saja so kalau tak tahan boleh tekan butang 'x' di atas tu hokeh, jangan segan silu gua tatak marah mehh"







nak tekan xsampai hati sebab blog anda best!!!



>>____________<<

AyuE said...

farid: thanks bery2 much hokeh!!

~ Ann ~ said...

ntah ape ape kan.. cam xde keja lain nak benci bnci maki hamun.. cess sabo ajela

rObin@ayuE said...

ann: betol2..huh

boyfriend