27.5.10

Penangan Blogger Hebat

Semalam...aku tulis entry sebab bosan gila layan facebook yang seperti hidup tak maw mati segan tu, formspring aku pon dah kekontangan soalan, blog yang aku follow mollow  pon dah abis baca...so apa lagi merapu la tulis belog...

Hasil dari entry semalam sasa itu sedap buncit itu seksi...

Nampak tak perbezaan ketara unique visitor aku berbanding hari-hari yang lain..Ni semua sebab Hencik Zack link kan entry aku kat fan page facebook dia la...Kalau dah dia post kat page dia confem-confem la ramai yang baca blog aku nih tambah-tambah peminat dia yang beribu tu...perghh penangan blogger hebat la..


Aku tak bajet pulak yang hencik zack baca entry ni...entry suka-suka,menggedik nak letak muka dia gak walaupon tak dak kena mengena...sekali dia baca daaaaaa kalau aku taw dia nak baca aku buat bagi touching-touching sikit biar dia rasa nak balik Malaysia malam ni jugak..hakhak

Sesudah aku post entry ni..Bila aku tengok balik belog aku tiba-tiba dunia bagaikan terhenti,segala jenis binatang yang melintas depan laptop aku pon seakan-akan tergamam,barangan letrik rumah aku pon seakan kehabisan tenaga,lemah segala urat-urat sendi apabila melihat hencik zack........................................................................................................................

 Jadi pengomen yang pertama...hah tak ka meroyan sekejap!!!!

Mimpi indah aku semalam..aku taw aku agak sewel tu belum lagi Lisa Surihani dengan Remy Ishak komen...Maw aku tak tido dok menatap komen tu ja makan pon tak, seronok punya pasal la katakann...

p/s:: mesti ramai yang kata "alah zack selalu ja komen belog aku"...ya la dah belog korang hebat, belog aku ni belog jalanan ja......

p/s/l:: Bila la Hanis Zalikha, Razman dengan Fatul nak komen belog aku pulak???hehe

14 comments:

Hasrol Nizam said...

fuh, mencanak tu naik..cuma tak sampai ribu riban je..

AyuE said...

hasrol::taw tak pa..hehe tapi tu pon dah cukup gumbira sudah...=p

velasrizal said...

xpe kayuh gerek pelan pelan..nti jadi la mcmc diorg..

Buang Air Ketika Main Bola Sepak ?

♥ciK-t0ge ♥ said...

w0w.. giLe arH naEK..
aNywaY taNiah!
m0ga akaN saLu keKaLkaN presTasi..
:) sy d0akan..

Ery Farieha said...

hohohoh
bestla encik zack link =P

Roronoa Zoro said...

wahh sorang blogger wat link terus naik 154?

hebat penangan tue.. hehehe...

anyway, naper nuff x letak ketiga2 tempat??

paan said...

pergh memang dasyat la penangan dia . pas nie , aku nak pegi post link kat fan page blogger2 hebat la . hahaha.curik visitor...

hellioz said...

gyahahahahahah...
kompem lu rase teruja an?
gwa tau...
gwa mengalaminya suatu mase dahulu semasa gwa pernah jadik manusia yang gilekan trafik....
tapi itu DULU....
sebelum gwa bantai sally lagi...
gyahahahahhahaah~

skunk, gwa tau ape gwa nak kejar...

SATISFACTION....
lu kompem xboleyh beli satisfaction kat mane2,
kalo ade kedai jual satisfaction ring gwa kayh,
gwa nak beli SEmUA stok yang dia ader....

gwa memang suka type panjang2...
harap2 lu xmarah sebab gwa kesah plak lu marah ke tak...

gyahahahahahhahaha

cheerz...
gwa bosan2 gwa featured la blog lu nanti bagi lu teruja sekali lagi
(bajet cam pehmes je, siyal betol)

dala, gwa nak blah ni...
esok gwa datang sediakan gwa air milo panas dengan sandwich tuna kayh...

babai~
gyahahahahahahahahah~

Liyanaa. said...

u tak teruja ke i datang komen ni? AGAGA hai salam kenal <3

-wAn- said...

salam singgah..
folo 2..

my new entry > bukan semua jpj jahat
komen2~

AyuE said...

zoro::erkk aku tak kejar duit nuff..saja letak suka2..project alpha pny video pon aku sja letak..join tak penah pon...hahaha

paan:: aku tak letak link aku k...dia yg letak sendiri...hehe

hellioz:: gua tak paham mende kot apa yg lu ckp...haha yang gua taw lu selalu nganjing abg sally...haha

irvan said...

hiii salam kenal...
blog mu bagus.
senang melihat blog mu...
thanks www.word-sqword.blogspot.com
kunjungan balik ya....

~Ann~ said...

wawaaaaaaaaaaahhh.. terbaikkk!

Wan Perlis said...

pergh

boyfriend