22.5.10

Orga yang hensem dan sasa

Masa aku mandi tadi aku terfikir nak buat contest...contest teka berat badan aku...hakhak siot je!!! aku dapat rasakan badan aku bagaikan di pam-pam, ye la pagi makan nasi lemak, tengahhari melantak nasi jugak, malam pon aku sedut nasi sampai 2 pinggan lagi...nafsu durjana betol la!!!

Konon nak bersenam tapi hari-hari lepas balik keja mengadap laptop jugak...ni pon lagi satu nafsu, nafsu nak surfing tenet je..lol tinggal lagi 7 nafsu..shopping,karaoke,tido,menyembang dan melepak ok lagi 2 simpan untuk kawin...satu untuk malam pertama satu untuk selamanya...Ohmaigod lucoh-lucoh...



Hokeh, tadi sifat jakun/perak/dll timbul dalam sanubari aku..aku pegi tengok wayang 3D, first time pakai spek tu memang la jakun sikit...my bro belanja tengok cerita SHREK, terasa keluar sikit dari kepompong keboringan.. Best!!one word to describe this story...

Aku suka tengok orga selain shrek dan fiona tu...Terasa hensem la pulak, badan pon sasa..apasal la diorang tak buat muka shrek macam tu baru la feel sikit nak tengok..lagi satu kucing kaler kuning tu..waahhh sudah gemok!!masa tu aku terfikir "kurus tak semestinya cantik tapi gemok sudah semestinya comel"...lalala fahaman kiri betol..

Ending cerita tu pon happy je..tapi ada part shrek ngan fiona tu aku boleh dok touching-touching pulak...macam haram lagi aku nangis!!nasib baik pakai spek boleh la cover sikit..

cis tak rempit langsung!!

p/s: sunway carnival mall dah ada wayang 3D...ahhh tak sia-sia dok kat seberang jaya happening macam KL jugak..erkk tapi lg selamat dr KL..kot

8 comments:

Frodo Baggins said...

kalau kurus x best nak pelok! kalau gebuzzz, phewwwwww ~


>>___<<


sila lah gemok. tp jgn obes sudah. kank wa nak peluk, tangan x sampai pulak. kah3x

rObin@ayuE said...

frodo:: aku setuju sama kamu..gemok sedap pelok...teeettttt

nur hidayah isa said...

best gak tgk 3d..nampak cam tmbul je katun2 tu..tapi sakit mata la pkai spek tu...huhu..

Roronoa Zoro said...

isk3// lucoh tol.. sila tahan nafsu yer? ehehe.. gurau jer.. =P

berisi la bagus.. bak kata org2 tua.. bergetah !!! haha

isk3.. lucoh lak komen aku nie...

AyuE said...

hidayah::ahaa sakit gak la skit tp lama2 ok la...


zoro::xpe2 gua openminded pny orang..gua tatak mrah meh..selagi boleh diterima la..hehe

Nazz@Purple said...

ni cite shrek yg last kan..nak tgk2...tp tak berkesempatan lg..:(

Hasrol Nizam said...

org kata kalau tengok kartun 3D, lagi nampak best dari tgk cerita org real yang 3D.. betul ke?

AyuE said...

3D ni elok tgk gambaq aksi baru best...macam bilamana hero tu nak terajang musuh kita rasa dia macam nak terajang kita..

boyfriend