22.5.10

Engineer

Cis..aku ni asyik ketinggalan je..isu-isu panas pon aku boleh terlepas, nama ja online tetiap hari tapi xpe aku dah update dah pasal kes tu...agak menarik!!hakhak macam-macam betol la dunia blogging nih...nasib ler aku tak amik port sangat tapi ada la komen sikit-sikit...saja nak memeriahkan majlis...Ohh daku yang sangat keji...lantak~

Masuk minggu ni cukup sebulan aku buat praktikal..pengalaman yang aku dapat tu macam suam-suam kuku je..tak banyak sangat aku taw pasal keja engineer ni, YANG AKU TAW KEJA ENGINEER KAT KILANG SANGAT SUSAH DAN GAJI CIPUT...ok sengaja di capslock kan disitu...

Aku tengok engineer kat tempat aku tu dah macam orang keja operator pengeluaran pon ada..haishhh sadis betol!!pikir-pikir balik betol ke aku nak jadi engineer ni??ke nak jadi BINI orang kaya ja...ohh sedar diri sikit muka dah la tak komersial badan pon kecik sikit je dari Adibah Nor ada hati nak kawin orang kaya...

Aku rasa nak jadi blogger sepenuh masa ja boleh tak??tak pon jadi SURIRUMAH sepenuh masa untuk bakal laki aku...ahhh dem sumpah bosan kot dok umah je...cepat pikir nak jadi apa bila dah grad nanti!!!!

p/s::berkira-kira mahu jadi isteri perdana menteri...Sapa lelaki yang nak jadi perdana menteri??can I be your wife??cis nampak sangat terdesak...

10 comments:

Roronoa Zoro said...

ko dip ke degree? sambung belajar lagi best! haha

theHusnaM said...

hehhe.same la kite.huhu.jom tubuhkan kelab engineer wanita mahu gaji banyak dan kerja kurang.

rObin@ayuE said...

zoro:: aku degree dah...tak maw belajar gak..huhu penat..haha ngade tak aku???

husnam:: hehe aku takot kena ben ja nnt...

blakepaghe said...

jadi blogger sejatilah..har har har

SYAkiRA said...

ya ka engineer keja cm operator pengeluaran ? huhu kt tmpt aku engineer keja cm best ja. jst turun2 site bl nak pantau projek ja. tp tnggung jwb tu byk aa. best2. mcm srnok jd engineer.

rObin@ayuE said...

blakepaghe:: blogger sejati cam mana pulak??

syakira::engineer kilang lorhh yang aku maksudkan...

J. Love said...

keje engineer kilang TAK semestinye gaji ciput TAPI kalau gaji banyak, confirm keje macam lahanat jugak banyak.

sekian.

oleh itu, ai sokong yu jadi bini PM. make sure PM tu bersih hokeh!

syahira ariff said...

insyaallah,keje engineer nie banyak cabangnya
pesan guru saya,kalau jd engineer jgn bekerja dengan syarikat di bawah yahudi,nanti ada isu boikot plak susah nanti
jdi terjejas periuk nasi mcm kawan guru sy

=]
gud luck sis

Nazz@Purple said...

jadi blogger tegar cam redmummy tu leh wat bnyak duit..

Anzur Anuar said...

wow. nanti nama kat depan ada IR la.. ehe.. Cik IR Ayue.. ehehhe..

boyfriend