5.5.10

tek-tek dan Anugerah bintang paling fofular


Wow!!gua dapat AWARD hokeh ni kali kedua..gagagaga baru td ja remove award dr Serol tiba2 dapat lak award dari KAZIRINKATO (ceritasekupang)..thanks ye nnt boleh la blanja Mekdi plak..hehe


Comel bukan award nih...

Ni ada amanah dr pemberi award..ingat ni amanah ye..

Copy award nie kat blog korank
aku jawab jangan tiru
-ermm awak salah eja "korank" patut eja macam ni "korang"..dah buat pembetulan baru masok exam ye...-
-ok aku dah copy-

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank
aku jawab jangan tiru
-sangat terharu tapi aku tak tahu pemberi award ni laki ke pempuan kalau pempuan boleh gak aku pelok cium..teeettttt-

jawab soalan2 tag nie
aku jawab jangan tiru
-tak rox la panggil tag..panggil la "tek"-
baru kali ketiga kena tek..

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
aku jawab jangan tiru
-bila Lisa Surihani nak datang jumpa aku?-

2. Apakah nama samaran korang
aku jawab jangan tiru
-ayue,ayu,lisa,lisa surihani,aaron aziz-

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
aku jawab jangan tiru
-mak
-mak mertua
-bapex

4. Panggilan untuk si dia
aku jawab jangan tiru
-ahakhak...sayang jgn marah k..
i panggil dia "YAYANG"
uwekk geli2..aku panggil APEX ja..


5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
aku jawab jangan tiru
-banyak kot, boleh tengok kat WISHLIST blog aku nih..-


6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak




7. Tag TEK kan kepada 15 orang rakan blogger anda
semua di atas dan yang pernah sekupang komen nice blog...I mean it!!!
aku jawab jangan tiru
-sumpah tak paham soklan ni nak apa...sejam aku pikir nak bg kat sape award ni taw..last2 aku decide nak bg kat diorang ni yang sangat ROX-



ada 2 orang laki yang kena tek dalam ni..aku taw laki tak suke kena tek (erkk ye ke?lucah sejenak)..tapi pedulik hape aku...lantak~

p/s: lama gila buat hentry ni, time nak copy paste link tu meraban cari sapa nak kena tek..huh

7 comments:

safiyyahosman said...

hihihihih..thanks ayue..:)

Hasrol Nizam said...

owh, baru ku tau ko suka visit belog aku ayue..tq2.. nanti ada kelapangan aku jawab tek-tek ni yek. rasanya hutang lepas puntak terbayar lagi..haha

mimi syamimi said...

thx yeh ayu~
InsyaAllah akan ku jwb tek-tek itu~
=p heee~

TTT said...

tq lalink!! nanti TTT amik k..tq2

nur hidayah isa said...

tq kak ayu~

Farid Fernandez said...

ramai suh wa amek award...

tapi wa xmo...


sebab wa layan award grammy jer






>>_____________<<

AyuE said...

ur welcome...=)

farid: errmm kebongkakkan anda terserlah ok..haha

boyfriend