18.5.10

Susulan entry malam tadi..

Susulan entry malam tadi...

Ramai gak jerkah-jerkah aku sebab cakap gampang..okey bukan jerkah aku tipu je, diorang drop komen dgn jerit shout-box nasihat supaya jangan cakap gampang...hakhak

derr...gua ni cakap benda-benda comel je, gadis ayu,sopan, cantik dan menawan mana cakap kata-kata kesat begitu..(macam ada ja!!)

ok gua mengaku gua teringin jadi mat rempit berkaliber sampai dressing pegi dinner pon nak ala-ala mat rempit tapi gua kena terima kenyataan yang gua memang tak layak untuk jadi mat rempit sebab gua tak pandai pon nak start motor melainkan kalau ada starter...gua tak pandai pon nak menunggang motor melainkan member gua pegang rotan jadi cikgu kat sit belakang...dan yang paling teruk gua tak tahu pon klash tu ape..(ok gua tak taw nak eja benda tu cam ne, buat-buat paham sudah)

Nak jadi minah rempit pon gua tak layak jugak...sebab badan gua tak slim, cuma sedap itu mungkin..
derr minah rempit tak de nye badan meggelebeh macam gua....nak interview pon tak lepas ni...

Kesimpulannya gua tak rase jadi mat rempit ngn minah rempit ni ada masa depan...dan gua pon mintak simpang ler jadi kutu-kutu macam tu...

ok gua dah confius ni, mat-mat rempit cakap gampang ke???gua rasa elok la diorang baca entry gua, baru diorang taw maksud sebenar gampang tu ape...

p/s:agak-agak kalau kaum rempit baca belog gua diorang rasa nak terajang gua tak???sori la gua pon tak taw kenape gua relatekan gampang dengan rempit...Yang penting gua mintak maap dr hujung dahi sampai hujung ibu jari kaki...(-_-")


p/s/l: Jangan lupa garu kepala tanda korang tak paham baca entry ni!!!


MENGGARU UNTUK HIDUP BUKAN HIDUP UNTUK MENGGARU...

5 comments:

Alynn Notnot said...

haha seyes tak paham xD

Hasrol Nizam said...

aku tak tau ko marah ke tak dalam entri ni..hehe

rObin@ayuE said...

alynn: haha mmg nak bg tak paham pon...

hasrol: aku tak marah la..aku cool je nih..hehe xde keje nak marah...

A-Y-I-E said...

uik.. actually entri ini nk cerita pasal apa ek.. xpaham la... and then.. apa maksud jerkah?kalau gampang tu.. gue udah paham.Miahahhaha

rObin@ayuE said...

ayie: hehe ni pasal entry sebelom ni la..kalau baca ko paham la..jerkah tu erkkk~~ mcm marah la..hehe

boyfriend