10.5.10

Dia tak tahu ke yang dia sedang tunjuk dia punya?

Panjang bebeno tajuk entry ni haaa...ahh lantak

kalau nak diikutkan hati aku ni aku nak terus tido je sebab esok kerja tapi pikir-pikir balik, tak bergetah la tido awal...apa maksud bergetah tu tak payah tanya sebab aku ikut sedap jari je menaip hokeh..

Bercerita pasal ikut sedap jari ni kan aku teringat masa aku keluar beronggeng dengan member-member aku, masa tu study week kitorang hentam pi karaoke kat PLAZA TASEK, johor..sangat best kot karok kat situ...bilik karok besar,kerusi empuk plus panjang, pas tu kalau nak pilih lagu pakai TOUCH SKRIN taw, kemain lagi haa rasa macam pakai iphone lak...

lampu plak boleh edjas(adjust), agak-agak kalau kau nak geli-geli kat dalam tu,boleh la kau kasik redup sikit... kalau kau rasa nak bagi satu dunia tengok kau meneran nyanyi lagu ziana zain boleh la kau cerahkan je bilik tu..(TU PUN KALAU KAU TAK tahu MALU LA)

Ok lepas tu kitorang bla bla bla bla bla bla bla bla blah la ko..-malas nak cita kejadian yang xda kena mengena dengan tajuk entry...-

Bila kitorang nak balik, ingat nak singgah la jusco sebab kawan aku si nizan ni mengidam sushi la plak...siap je parking moto, langkah je kaki nak kuar dari parking tu ada kereta menuju kearah kami, pas tu nak hon-hon, dalam hati aku dah mencarot.. kepala hotak lu gua tak lintas jalan lagi kot yang ko apasal plak nak menyempit kat tempat pejalan kaki??agak KURANG DIDIKAN disitu..kalau kereta ko BMW ke BM-eX ke aku heran la jugak ni setakat kereta kaler kuning minyak kereta pon mak ayah bayar boleh buat GOOD-GOOD pulak depan aku..

 ni bukan kereta dia..


aku sempat tengok pemandu tapi tak cam muka...aku dengan member-member aku pandang je keta tu....sesudah dia lepas je dari kitorang,dia boleh ANGKAT JARI HANTU merangkap bayangan dia punya tutttt...hei agak tersentap la jugak kan kat situ...Dia tak tahu ke yang dia sedang tunjuk dia punya?agak-agak korang la kan, sebagai gadis yang tak berapa nak sopan macam aku ni buat apa????

kalau diikutkan hati aku ni nak je....
-angkat balik jari bertuah aku ni tapi aku tak nak malukan kawan-kawan aku...
-Aku rasa macam nak maki haktuih-haktuih ja kat mamat tu tapi aku tak nak orang sekeliling cop aku perempuan "jalangnang"...


So aku angkat penumbuk je...sangat gadis-gadis kan?? nak buat macam mana tatasusila sebagai rakyat 1 Malaysia kena jaga, panas je rasa hati aku nih...

panas-panas jugak tapi kalau aku angkat balik tak ke aku dah jadi macam dia jugak "anak yang KURANG DIDIKAN"...kira tahap kesabaran aku tinggi gak la...kawan aku cakap kat sebelah mamat tu ada cikaro..huh patutlah macam kerek syialll...

Masok je jusco aku perasan satu benda.....

Orang dah tak tengok aku macam selalu...kalau selalu aku masok jusco mesti orang terpegun dengan ke-cun-an aku...



ok aku tipu...

aku masok jusco beli sushi balik UTM terus lupa nak update belog pasal mamat yang tunjuk JARI KECIK dia tu...tiba-tiba hari ni teringat pulak...dem betol


p/s: kejadian berlaku dah sebulan lebih dah..agak-agak kalau baru jadi petang tadi macam mana la kan entry aku...

p/s/l: kalau mamat tu tulis belog jugak lagi sempoi boleh baca entry aku nih, lagi cun kalau dia join geng blogger jugak..hah siap kau!

10 comments:

hanakasaari said...

haha.bongoks la org bawak kete tu.ntuh pape.kerek betol ea? selamat ang tunjuk penumbuk hehehe.

nuRuLain_zAiNi said...

bumblebeeeeeeeeeeeeeeeeeee

syirah.ezanee said...

hehehehee..sabo aje laaa

Hasrol Nizam said...

sungguh kurang ajar budak tu. memalukan kaum adam je. ces

Kyuubi_85 said...

memang kurang didikan. hish!

Hizami Rahim said...

wah.
berani betol lelaki itu.
lelaki itu betol berani.
betol lelaki itu berani.
itu berani betol lelaki.

Frodo Baggins said...

cehh ~ tu bapok je kot
takat mcm tu je dah tunjuk jari tenga
bolayannnn lah.

kalau wa, x kira!
jari tgh dgn laungan prinsip
rukun negara wa jeritkan FCUK YOO!


hahahhahah


>>____<<

rObin@ayuE said...

hanak: taw xpe..kalau ikutkan hati nak je aku angkat balik tapi mcm tak artis la pulak kan...

nurulain: ye itu bumblebee bukan kete mamat kerek nak mampos tuh..

syirah: mmg penyabar aku nih..

hasrol: ntah sebab sekor lembu berak abis terpalit kat lembu2 len...

kyuubi:kurang ajar gak tuh..

hizami: ye2 betol..lelaki itu bukan lelaki tapi pondan..

frodo: aku tak nak memalukan perdana menteri kita..cukuplah mamat tu dah bagi malu negara nih..haha

Aus MeLankoLik said...

hahahak , ntah2 die cacat x ??
ade satu jari je , padahal nk angkat tgn mntk maaf , tapi sbb kan ade satu jari , jadi mende lain , hahahak

rObin@ayuE said...

aus: tak de la aku rasa dia nak tayang kat awek dia yang dia tu ROCK habis..cet

boyfriend