11.5.10

Aku tahu aku Tak FAMOUS mana pon..

Wahh tiap2 hari aku hupdate belog nih..satu kemajuan yang tak terhingga..cis blah la hang ayu..

ok kalau nak diikutkan kepala otak aku nih, aku nak letak tajuk entry macam ni..

"Aku tahu aku tak sepemes Hanis Zalikha"...

tapi aku takot kena maki pulak, sebab entry aku tak de kena mengena dengan Hanis Zalikha pon..(beliau sangat cantik..idola2..hehe)

Ok lagi satu selingan pasal semalam...aku tak puas hati MAN U kalah...cis buat malu aku kat pesbuk je, tu la tangan ni gatal sangat nak post status kontroversi, tak pepasal Chelsea yang menang..dem betol! padahal aku bukan taw sangat pon pasal bola nih saje je nak memanaskan MUSUH MAN U...sapa nama pemain man u tu??guni??runi?rumijuli??ahh lantak la bukan hebat pon..tteeeeeettttttttt...

 hensem kan pakwe aku..name betol dia rumi..

ok berbalik kepada tajuk entry, 
Hari ni lain sikit dari hari-hari biasa sebab tempat aku praktikal tu ada trainee baru nak masok..sebelum ni aku dangan afza dipahamkan ada DUA ORANG BUDAK LELAKI(sengaja di capslock kan) nak masok praktikal kat sini..Mula la aku ngn afza menggedik, mintak-mintak yang hensem la, peramah la, comel macam zack zukhairi la,tak suke korek taik idung la dan macam-macam lagi la harapan kitorang..

tup tup hari ni yang datang cuma sorang ja, haa jenuh berebut la aku dengan afza..tu pon harapan yang kami impi-impikan hanya tinggal harapan, mungkin laaa dia tak suke korek taik idung tapi baru sehari kenal kan, takk kaaaan lah nak tunjuk tabiat buruk lagi..taaakk kaan lah yeeee...


Then, Supervisor dia nak kenalkan aku kat dia..ala-ala temu jodoh gitu tapi yang tak syoknya supervisor dia boleh tak ingat nama aku...adoii kak saya dah dekat 3 minggu kot dok kat sini, tiap-tiap hari saya lalu tepi meja akak,senyum-senyum kat akak, tegur akak pagi,tengahhari dan petang nak balik keja pon saya tegur,..tak kan lah sebab saya picit jerawat depan akak terus akak tak ingat nama saya..

Tak pe la aku sedar aku tak glemer mane pon...yang akak tepi meja aku lagi best, dia kata sorang nama ALZA(afza) sorang nama EXORA(aku) senang nak ingat katanya...

Terpinga-pinga aku kat situ..dah la aku ni bengap sikit pasal nama-nama kereta ni.. kalau dia cakap bmw ke, ALPHA ROMEO ke, mercedes benz ke,bumblebee ke ke ke ke tahu la jugak aku..

haishhh sedih betol aku..akak, apa nama saya tak cukup famous ke?????

tapi xpe lah aku tak kisah sangat pon...cuma terkilan je...nasib emosi aku masih stabil...




p/s: dalam firasat aku kan mesti dalam hati budak baru tu cakap...


"Alaah macam ni je ke muka budak praktikal kat sini?tak macam Hanis Zalikha pon..dem betol"

pas tu aku kata..

"Kalau muka aku macam Hanis Zalikha tak de nye aku pandang kau"...ok sungguh keji ayue sudah-sudah la tu berillusi..



p/s/l: SALAM SATU BELIA...=) lagi bertambah serabai entry hari ni...bengong betool..

12 comments:

Hasrol Nizam said...

aku suka ayat 2nd last ko tu ayue..

haa, berebut la dengan afza dak laki tu..haha

sykra said...

hensem ka dak bdk laki tu ? ahaha

Farid Fernandez said...

aku blogger miskin

bH said...

derogba? ni la season die yang last..selamat dapat golden boot..kalau tak memang die dah tumbuk lampard

cikgadis said...

aku pun x femes
>.<

rObin@ayuE said...

hasrol: haha..xmaw la aku laki tu mcm xmaw layan aku ja..haha

syakira: errkk pikir 2 3 kali gak la..=p

farid: aku pon blogger miskin gak pe kate ko klik nuff aku..=p

bH: kawan aku ada sorg muka macam drogba..haha

cik gadis: jgn risau aku pon tak pemes..hehe

messyremo said...

hai...

saya sepupu jiran Hanis Zalikha...

tak dpt buat entri kontroversi cmtu pun..
ko buat la entri pasal sepupu jiran hanis zalikha..=P

rObin@ayuE said...

messy remo: jauh sgt relationnya...sepupu jiran hanis zalikha hensem macam fahrin ahmad tak???=p

cikgadis said...

xda butang polo sbb blog org kan x femes..segan a..ekekeke :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ngaaaaaaaaaaa.

ni adik hanis. tapi xpemes jugak :P

MK Kimi said...

aku ALZA berbanding EXORA.haha!

ALZA lagi cun..

p/s:aku refer kpd kereta bkn manusia.

Frodo Baggins said...

aku blogger picisan
hukhukhuk
melukut ditepi gantang ...


tp kita bahagia kan?


wakakkakakka

>>___<<

boyfriend