23.5.10

Masuk toilet laki-laki!! Ingat best ka????

Peristiwa ni berlaku masa aku adik-adik,hidung masih berhingus, tudung pun bulat sebab pakai plastik, muka tak yah cakap la comot gila, pegi sekolah pon kekadang tak gosok gigi..Cerita ni aku tak penah bagitaw kat sapa-sapa sebab malu punya pasai sampai la aku masuk U baru berani nak cerita kat orang...Cerita 10 tahun lepas masih segar di ingatan...cewwaaahhh


Begini.....


Masa tu aku kena pegi kelas tambahan atau lebih glemer dipanggil tuisyen..Cikgu aku rajin sangat nak buat ala tuisyen budak darjah 6 untuk amik UPSR, aku layan ja sebab kalau nak pergi tuisyen kat luar tak mampu lagipun macam membazir ja...Baik suruh mak aku beli mekdi lagi sedap..

Selalunya tuisyen akan dibuat pada hari Sabtu, berapa haribulan aku dah tak ingat sebab aku tak tulis dalam diari..gila kalau abang aku baca tak ka kena gelak kaw-kaw punya!!

Sedang aku fokus dalam aktiviti pembelajaran aku..tetiba perut rasa memulas, teruk-teruk punya memulas! pas tu aku cakap kat cikgu nak pegi tandas, cikgu aku relax je bagi sebab masa tu bebudak tengah sibuk tanya soalan kat dia..ehh bukan mungkin bergosip..

Aku pun bergegas la pegi toilet dekat hujung blok, sampai ja situ aku tengok toilet tu berkunci!!aduhh macam mana ni dah nak terbarai dah ni...apa benda yang aku makan semalam pun aku tak taw sampai teruk sangat dia merodok perut aku...


Aku tahan lagi, cari toilet kat blok murid-murid tahap satu pulak...cilaka!sama jugak toilet tu berkunci, masa tu aku tak pandai lagi mencarut setakat BODOH ja la terkeluar dari mulut aku...Lepas tu aku try cari toilet guru pulak , sepanjang perjalanan tu aku dok carut bodoh je, bodoh la perut ni, makanan bodoh apa aku makan semalam, mana toilet ni bodoh!, bodoh la tahi ni, "tahi hang jangan keluaq lagi"(dialog aku dengan tahi)...Keputusannya tetap sama, toilet tu berkunci! arrghhh dah tak tahan...


Waktu tu aku pandang sepi ja kat toilet lelaki!!mangkok ayon apasal toilet laki ko tak kunci pulak???siot betol padahal laki boleh je nak melepas kat mana-mana...Aku syak tukang kebun ni nak aniaya aku..taw la aku tak layan anak teruna dia pon..ok aku mengarut..Aku dah tak tahan,benda ni pun dah ada kat hujung-hujung ja...aku pandang kiri kanan depan belakang tengok tak dak orang aku terus masok dalam toilet laki tu...


WADAFAk..ok aku tak carut cam ni tapi hampir mencarut sebab toilet tu busuk gila!kotor tak yah cakap la..Jenuh pulak aku nak mencari jamban mana yang elok...Ok dah dapat satu jamban yang nice, port cantek punya, aku terus masuk akan tetapi ku sangkakan panas hingga ke malam rupanya hujan di pagi hari...PINTU TAK BOLEH KUNCI pulak!!ahhh redah je..tutup ala kadar...dah keluar sikit dah ni...


toilet tu lagi teruk dari yang ni..
super duper teruk!!!

Keadaan aku masa kat dalam tu, takot syial!!aku kira nak cepat ja melepas...


Tiba-tiba ribut datang...ok bukan..Aku ada dengar suara lelaki sayup-sayup datang...MAMPOS aku!!gelabah gila waktu tu..Aku kenal suara tak baligh tu, budak kembar kelas aku..cilaka nak pi toilet pon berdua ka..aku terus tahan pintu..

Bla..bla..bla..diorang sembang tapi aku tak amik taw sangat sebab tengah berjuang antara hidup dan mati...aku usha sikit tengok apa yang diorang kelebek sampai lama sangat..ohh tengah kencing..berdiri pulak tu..ok tak patut diceritakan kat sini...diorang tak nampak aku sebab diorang mengadap dinding..aku pon tak nampak diorang punya kira aku masih suci lagi...


Aku sabar, ok dengar diorang macam nak blah dah..


tiba-tiba.....






DAMMMMMMMMM....



Diorang tendang pintu jamban aku...Macam haram...dada aku dah tersentap,terkejut punya pasai, cuak macam nampak babi hutan pon ada...aku tak expect pon diorang nak tendang pintu tu serius aku menggeletar takut kantoi...Nasib la kudrat aku ni masih kuat, pintu tu tak terbukak...aku saspek diorang ingat hantu..ye la masa tu kelas kami ja yang ada kelas tambahan sapa lagi yang nak masok toilet...Pas tu diorang blah...

Fuhhh...selamat!!aku usha line tengok clear terus pecut keluar buat muka steady...masuk je kelas, member aku tanya apasal lambat...aku dengan yakin menjawab...

"Aku balik berak kat rumah mak long aku"..

Diorang pon buat muka percaya...Aku balik tempat duduk aku rilex je,selak buku, pas tu tengok jam 15 minit lagi nak balik..awat la hang tak tunggu sampai rumah ja tahi..memang tahi la hang ni...


p/s:: Itu Pengalaman pahit aku masa darjah 6.. pengalaman manis dapat 5A...nasib la aku tak terkena badi bodoh masa tu..


p/s/l::Terbongkar jua kisah ni setelah 10 tahun berlalu..kalau ada kawan sekolah rendah aku yang baca ni korang jangan bagitaw kat AFIQ dan AIZAT taw...malu syiaalll...

18 comments:

zool said...

ha haha kelako dok ada....

cik paro said...

macammana caranye nak melepas tu??

Roronoa Zoro said...

hahhaa..

aduyai la ko ni... masih baik la diorang blah, kalo x nahas.. hihihi..

Amanina said...

hahahaha. lawak2!

serius takleh bayang kecuakan bila laki tu tendang pintu, nasib baik dia tak usha sape yang ada kat dalam. hahaha

Tokabaut said...

Kiranya awak mungkin satu2nya orang yg xlayak marah la klu ada laki tumpang tandas pompuan dan terskodeng ek??? kekeke...
Sadis jgk cerita benar nih...haha

en_me said...

sungguh seriau kann, ehehe

messyremo said...

pehh...

ape punye citer daa...
dapat mmbuat aku mnjiwai perasaan ko tu..hehe

AyuE said...

zool::hehe

cik paro::erkk takkan nk tunjuk kt sini lak...=p

zoro:: tuhan masih sygkan aku..haha

amanina:: taw tak pe...kecut perut taw...

tokabaut::asal plak??huhu

en_mie:: ye takuuuttttttttt....

░♥si lampu neon♥░ said...

geli seh...tapi kdg2 toilet pempuan pun same

AyuE said...

lampu neon::haha betol2..

Wan Perlis said...

ahaha
mesti cirit ni
tandas rakyat malaysia mau tau ar

nur_nj said...

wohoho... sadis sey citer ni...

ALLIFF ZAINURIN said...

jap kat malaysia ke??? klu elle larr!!! open mcm 2 tahan elok lg... ke dlm semak... nie open show sgt!!! heheheheheh...

ザ-sylver-shooter said...

hoi, tkde keje ke masuk jmban orng laki

AyuE SurihanyOt said...

dah terpaksa la..bukan saja2 aiyooo

kira-chan said...

terbaik!

Balqees Amanda said...

memang toilet laki macam apa lagi!!

aha abd aziz said...

kih kih kih.....nasib ko memang baik...diorg blah je kan....kalau x naye...
http://ahaaziz.blogspot.com

boyfriend