12.5.10

Darah bersifat Homoseksual

Baru lepas tengok cita "Isteri-isteri yang TERDESAK"...
kalau kepala otak lucah mungkin akan jadi lucah...ahh tak kisah janji intro macam bangang ja hari ni..aku baru lepas tengok cita desperate housewives je pon..dah nak merapu lebih-lebih...


hokeh apa story hari nih???



AKU PERGI DERMA DARAH.....aku memang dah tergedik-gedik sangat nak pi derma darah, ya la badan aku pon memang best kalau pi derma darah ni...confem dapat ber liter-liter aahhh...


giler macho ahh hencik darah ni..ala mat-mat sempit gitu..

tapi masalahnya "Saya takut jarum"..betul tak tipu bukan macam kat iklan radio tu..jarum pon takot apa ka bodoh sangat..dem adakah aku sedang mencaci diri sendiri..abaikan~

Aku semangat nak derma sebab aku tengok akak kat tempat keja aku tu dapat macam-macam kot..beg la, air mineral la, dan paling best TUALA cop company aku..Ohh sangat adik-adik bukan?? ehh lantak la barang FREE kot sape tak nak...

ok lepas tu aku pi la kat tempat kejadian..ramai la nurse-nurse yang cun melecun, aku pon heran kenapa la xde mamat hensem jadi nurse, baru la ada point kedua aku nak pi derma darah...teeettttttttt

Nak derma darah kena isi borang dulu..sebelum nak isi borang tu takyah cakap la aku macam mana kan..kalau aku jadi orang kat sekitar tu pon maw aku maki je..dok terhegeh-hegeh kejap nak pi,kejap takut,kejap nak pi toilet,kejap hentak-hentak kaki bajet aku comel giler kat situ..ahhh meluatnya aku melihat diri sendiri berada di situasi itu..Nak tak nak aku pi jugak sebab aku nak taw darah aku jenis apa..kesian pulak kat afza dok melayan kerenah aku..

Masa nurse tu pegang tangan aku dia tanya "Eehh lembutnya tangan,pakai losyen apa ekk??" ok aku tipu... Dia tanya pasaipa tangan aku sejuk..adoii kak mesti la I takut!!

Dia cucuk jari aku ngan jarum kecik sebab nak amik sample darah...Sakit bodoh benda tu sampai sekarang kot terasa lagi sakit dia..Nasib aku tak tercarot kat nurse tu..

Dah kena jarum kecik tu pon sakit, jarum nak sedut darah aku nanti pulak macam mana?perghh dalam kepala otak aku ingat nak larik je masa tu.. Aku tak berani tanggung risiko bai kang tertumpah pulak air mata gadis aku nih...

Nurse tu check pas tu dia kata aku tak leh derma sebab BERAT BADAN AKU KURANG...ehh bukan-bukan dia cakap HEMOGLOBIN dalam badan aku berkurang...pejadah pulak la hemoglobin tu?dah la aku tak belajar biologik, lagi maw sembang dokter-dokter dengan aku..

AKU DENGAN SEMANGAT JITU NAK DERMA tiba-tiba tak boleh derma pulak...hak-hak seronok aku tak leh derma atas alasan yang munasabah..nanti kalau orang kata kat aku...

"Hang ni harap badan ja besaq,jarum kecik tu pon penakut"

aku akan jawab dengan bangganya...

"Aku bukan takut jarum weehh tapi HOMOSEKSUAL aku kurang"

sambil berlalu buat muka comel mintak lempang..

p/s: hemoglobin kurang tu maksudnya kandungan oksigen dalam darah aku kurang...hahaha

14 comments:

bH said...

errr...nurse tu ke?

Nadia Ibrahim said...

x pnh derma drh sbb org kate nnti bdn naik..kui kui..

rObin@ayuE said...

bH:kenape ngn nurse tu???

nadia: ahaa mmg pon sebab selera makan bertambah..huhu

mimi syamimi said...

marilah makan kerang,daging or hati ye...pstu ley g derma darah sesame~
n jangan makan ais...ha lagi 1 makan ikan bilis pon bole~ =p

E L L A said...

kena giget nyamok kire derma darah gak x ? hahah

mie said...

jom derma darah...
lama xmenderma ni

Hasrol Nizam said...

ces, kata je la ko tu penakut..haha

btw, ko di tag ayue dalam post terbaru aku.jom..

Frodo Baggins said...

jom derma dara-h kat wa
wkakakkakakaka ...


((menderma amalan mulia))

messyremo said...

haha...

hemoglobin tu aku pun dah lupe pe
maksudnye..

yg aku tau..hemo hemo..haha

j0j0_bdiN@ said...

ko kene cucuk nak test darah tu dapat barang free tak?

aku pon kalau bab2 barang2 free sanggop jek~~

rObin@ayuE said...

kak mimi: macam berpengalaman je...

ella: ko derma darah kt nyamuk same mcm ko cakap "penyakit sila datang kpd saya"

mie: pegi la..

hasrol: haha mmg aku takot pon..=p

frodo: tima kasih ja la..haahaa

messy: mmg messy hemo la ko ni..haha

jojo: pasal dpt benda free tu la yg aku nak derma sgt tu..haha

darkbatman said...

xleh derma drh nt pengsan ..ahaha..

Linglung said...

lu mmg penakut nak derma darah sbnrnyakan?saja ja buat cite nie...keh keh keh...anyway..darah gua bersifat gay!!huhu

rObin@ayuE said...

darkman: jangan cakap kuat2 nanti orang dengar..maluuuuuuuuuuuuu


linglung: gua tak takut der gua cuma xsampai hati nak derma darah gua yang sikit ni..haha

boyfriend